הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/06/2009 | 11:22 | מאת: אלמונית

שלום, אתמול הייתי באולטרסאונד והרופא עדכן את מספר השבועות לשבוע 6 וחמישה ימים(כי המחזור האחרון היה ב3/4, אולם אני יודעת כי הביוץ היה ב23/4). אתמול באולטרסאונד נצפה קוטב עוברי באורך 0.8 ס"מ, ונצפה דופק ברוך השם... אני הכי מאושרת בעולם... רציתי לשאול אני קוראת פה על שק חלמון מה זה אומר?כי הרופא לא אמר לי כל כךדבר..אם יש קוטב עוברי כזה האם צריך להיות גם שק חלמון?האם תקין האורך 0.8 לשלב זה?? תודה רבה

05/06/2009 | 14:07 | מאת: ד"ר אריה שחר

גיל ההריון נקבע לפי גודל העובר שק החלמון הינו חלק מהריון תקין וצריך להיות בשלב הריוני זה יחד עם העובר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה