תוצאות חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/05/2009 | 10:35 | מאת: inbali

שלום, קיבלתי זה עתה את התשובות ואני ממש מוטרדת. שקיפות וסקירה היו ממש טובות (שקיפות- 1:3500) התוצאות של החלבון: AFP- 0.71 HCG-1.37 ESTRIOL-0.85 הסיכון לפי גיל- 1-436 הסיכון המשוקלל: 1-347 כבר יש לי תור למי שפיר, אך רציתי להבין כיצד הסיכון גדל כל כך באם כל התוצאות נחשבות בטווח הנורמה?? אני אוטוטו בת 34. שאלה נוספת- גיל ההריון בכל הבדיקות נקבע לפי ה- US, והוא הנכון. מדוע בדקו את החלבון לפי וסת אחרונה? יש הבדל של שבוע בין שני התאריכים. האם יכול לשבש את הבדיקה? תודה, וסליחה על האורך- אני לחוצה!!!!!

יתכן פער בין 2 הבדיקות כי כל אחת בודקת נתון אחר , בכל אופן נתון נמוך מ 1:380 בכל אחת מהן מחייבת דיקור מי שפיר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה