דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/05/2009 | 08:14 | מאת: אור

שלום רב רציתי לישאול מתי אפשר ליראות בדם הריון באיזה שבוע כי בדרך כלל בהריונות הקודמים לא ראו בדם הריון כול כך מהר אז מתי אל בטוח אפשר לדעת ומה קורה אים יש הריון וזה שבוע ראשון או שני והרופא לא יודע ונותן לי כדורים להסדרת המחזור כי אני פשוט לא יודעת אני אמא ל4 ואני לא רוצה עוד הריון אני משתמשת בעמצעי מניעה קונדומים ואיני מאוד פוחדת כי יש לי איחור של שבוע ועוד שאלה אחרונה בבקשה אים יש לי איחור של שבוע בדיוק האים אני יכולה לקחת את הגלולה הזאת שנותנים במיקרא של יחסי מין כדי לא להכנס להריוןכי יש לי איחור של שבוע ואני יודעת שגם אחרי שבוע יכול להיות שלא יראו כלום בדם ובשתן אני מאוד פוחדת אנה תענה לי בבקשה מה אפשר לעשות כול חודש אני במתח מחדש לקבל מחזור כדי שלא יהיה הריון לא רצוי תודה רבה מחכה לתשובה אור

שאלתך לא ברורה ולא ממוקדת , בכל מקרה הריון קיים כשבדיקת הבתא חיובית וזה קורה בערך איחור של יום יומיים בווסת בתנאי שהווסת מסודר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה