שיעול ממושך - דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/05/2009 | 14:43 | מאת: יעל

שלום רב. מזה כשלושה שבועות אני סובלת מצינון קשה המלווה בנזלת סמיכה ירוקה ושיעול טורדני ממושך לאורך כל שעות היממה, כל זאת ללא חום.ביצעתי משטח גרון שיצא שלילי. שאלתי היא - האם שיעול כה ממושך וכבד יכול להשפיע בדרך כלשהי על העובר ברחם? בנוסף האם יש עוד איזושהי בדיקה שעלי לבצע? אני ממש חרדה, זהו הריון יקר ביותר.אודה לתשובה מהירה

ראשית עליך להבדק כולל בדיקות דם - האבחנה תינתן על ידי רופא המשפחה שיטפל בך, יש לקחת בחשבון גם אפשרות שמדובר בצינון אלרגי ואז הטיפול שונה, בכל מקרה לא אמורה להיות השפעה על העובר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה