כאבים בבטן התחתונה ובחזה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/05/2009 | 12:17 | מאת: עדי

שלום, אני בת 27 יש לי ילד אחד. אנו מנסים שוב להיכנס להריון מחזור אחרון ב-28.4.09 קיימנו יחסים במשך שבוע מ-9.5.09-14.5.09 התחילו לי כאבים בבטן התחתונה ובחזה היום. האם אלו כאבים נורמליים ? כי אני לפעמים סובלת מכאבי חזה לפני קבלת מחזור. אני אמורה לקבל רק בעוד שבוע מחזור-מקווה שלא אקבל. האם הכאבים מעידים אולי על הריון? עדי

אין שום קשר בין הכאבים והריון, יש להמתין עד מועד הווסת ולראות אם יבוא או לא

21/05/2009 | 19:00 | מאת: יעל

הי עדי. לי היו כאבים חזקים בבטן התחתונה ואפילו הלכתי לבדוק האם יש דלקת בדרכי השתן ובסוף התברר שאכן הייתי בהריון... כדאי באמת לבדוק גם האם יש דלקת בדרכי השתן, רק ליתר בטחון. מקווה שאצלך אכן יתברר שזה הריון... בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה