בדיקות דם טרום הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/04/2007 | 16:37 | מאת: עדי

רופאי הפורום שלום, ברצוני לבקש פענוח של בדיקות אשר ביצעתי. אינני בהריון אך ביצעתי בדיקות דם מקדימות לוודא שהכל בסדר וניתן להיכנס להריון: CMV IgG 71.1 CMV IgM שלילי EBNA IgG (POS EBV Past infection Hepatitis A - IgG חיובי Hepatitis C Ab(EIA שלילי Hepatitis B Surface Ag שלילי האם התוצאות השליליות הן בסדר והחיוביות לא? אודה על התייחסותכם, יום נעים, עדי

18/04/2007 | 10:46 | מאת: ד"ר אריה שחר

עדי שלום אני מציין לחיוב את זה שביצעת בדיקות טרום הריוניות לגבי תומאות הבדיקות שלך: התוצאות מראות מצב חיסוני ( כלומר שחלית בעבר, ואין מחלה כעת) ל CMV , EBV ולצהבת וירלית מבסוג A, ושאינך חולה בצהבת וירלית מסוג B ו C. תוצאות אלה תקינות ואין מניעה מהריון קרוב בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה