שתי שאלות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/05/2009 | 13:31 | מאת: מאי

שלום רב, א) בלידה הראשונה ביקשתי שיעשו לתינוקת שלי בדיקת רגישות לפול (אני והאב ממוצא עיראקי) ולא עשיתם. אני מבינה שבבתי חולים אחרים, כגון ליס בת"א, עושים את הבדיקה אפילו בלי לבקש... למה בהלל יפה לא עושים את הבדיקה לילודים החדשים??? ב) לידה ראשונה התרחשה אצלי בשבוע 39. עתה אני בהיריון שני ואני כבר בשבוע 40. כולם תמיד אמרו לי שבהיריון שני הדברים מתרחשים יותר מהר ואני רואה שזה לא נכון... השאלה עד כמה זה נורמלי, או נפוץ???

לגבי השאלה הראשונה - יש לשאול את רופאי הילודים, לגבי שאלה שניה- הכוונה ללידה מהירה יותר היא שמשך הלידה יכול להיות קצר יותר אך אין לזה קשר מתי הלידה מתחילה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה