שבוע 28 ולא מצליחה לישון כלל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/05/2009 | 23:36 | מאת: גלי

שלום רב, אני בתחילת שבוע 28 מזה כמספר שבועות לא מצליחה לישון כלל. בכל פעם שאני שוכבת לישון/לנוח העוברית משתוללת בבטן , בעיטות, תזוזות וכדומה. מיותר לציין שגם ללא תנועותיה קשה לי למצוא תנוחה לאורך זמן שלא יוצרת לחץ כזה או אחר. יש לי מיטה מתכווננת שבשני ההריונות הקודמים סייעה לי אבל עכשיו לשווא. אני מוצאת את עצמי זזה כל הלילה ולא עוצמת עין. מה עושים? מיואשת....... גלי

לא ניתן להמליץ לך המלצות , את צריכה למצוא את התנוחה שהכי נוחה לך, סביר להניח שעל הצד יותר נוח

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה