כניסה להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/05/2009 | 02:04 | מאת: מירי

שלום רב, ברצוני להכנס להריון. הווסת שלי מאוד ארוכה, האם בעקבות כך עליי לחשב את הימים אחרת?או שמא לספור בערך 14 ימים מיום קבלת הווסת? מה קורה אם הווסת לא תסתיים לגמרי לאחר 14 יום?

16/05/2009 | 23:28 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי מירי לא משנה מה אורך הוסת. מועד הביוץ הוא 14 יום לפני היום הראשון של הוסת הבא. אם את מקבלת וסת כל 28 יום אז זה בדיוק באמצע. לא משנה אם הוסת לא נגמר אחרי 14 יום אבל זה וסת חריג באורכו שמצריך בדיקה ובירור אצל רופא נשים. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה