האים הייתה הפלה??

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/05/2009 | 23:37 | מאת: שרונה

האים ייתכן שעברתי הפלה? בהתחלה היו קצת כתמים חומים לסירוגין לא קבוע במשך כ-3 ימים ואחר"כ קיבלתי בצורה מאוד מוזרה בלי כאבי בטן שיש לי בדר"כ אלא חולשה נוראית אם כאבי גב מטורפים (בכלל כאבים בכל הגוף) תחושה מאוד מוזרה שלא חוויתי אף פעם- מתחילה אפילו בפנים......

12/05/2009 | 21:33 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי שרונה לא נתת מספיק פרטים לגבי הוכחת הריון ושבוע הריון אבל מה שאת מתארת יכול להיות הפלה או עוד מספר דברים אחרים ועל כן חשוב להבדק בהקדם. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה