ביוץ לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/05/2009 | 21:47 | מאת: מירית

שלום אני בת 39 ועברתי 2 הפלות 1כימית והשניה לאחר 11 שבועות עקב אי דופק וזה לאחר הריון ולידה ראשונה בריאה וילד בין שנה וחצי ומאז זה כחושיים מנסה להכנס להריון ללא הצלחה למרות שמיום ה12 הממחזור רנו מקימים יחסים יום יום עד היום ה20 עד ההריון הביוץ היה אצלי ביום ה18 לאחר בדיקה אולטרסאונד האם אחרי ההפלות היום של ביוץ השתנה ומה אני צריכה לעשות כאדי לכסות את הימים?

12/05/2009 | 21:31 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי מירית את עושה בסדר גמור. לא צריכה לשנות כלום. רק סבלנות. הפלה בדרך כלל לא משפיעה על מועד הביוצים לאורך זמן. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה