תוצאת בטא אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/05/2009 | 18:27 | מאת: בתי

שלום עברתי הפלה ספונטנית לפני שבוע,קיבלתי ציטוטק להשלמת ההפלה,כיום שבוע אחרי ההפלה עשיתי בדיקה לוודא שהערכים ירדו והערך היה 215 רציתי לדעת מדוע עדין יש ערך גבוה ? ואני כבר בסוף המחזור האם יהיה עלי לעבור גרידה לניקוי הרחם משאריות או שמא זה ירד במחזור הבא? בבקשה תשובה מהירה

12/05/2009 | 21:28 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי בתי ההחלטה על גרידה תיקבע ע"י אולטרסאונד שיבדוק אם נשאר חומר הריוני ברחם. את זה צריך לעשות לאחר שנסתיים הוסת. לגבי הבטא זה לוקח לזה זמן לרדת וצריך לעקוב פעם בשבוע. עשי זאת יחד עם רופא הנשים המטפל שלך. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה