שיליה אחורית נמוכה מכסה - תחילת השאלה ב06.05.09

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/05/2009 | 10:08 | מאת: דפי

מאחר ושאלתי את השאלה הזו בתאריך 06.05.09 ולא קיבלתי תשובה כנראה והתפספס.... אשאל שוב ... קודם כל תודההההה רבה על המענה המהיר, שאלה נוספת: 1. מה מיקום השיליה אמור להיות, והאם כשתעלה זה בסדר שהיא תיהיה אחורית לא נמוכה ולא מכסה , עדיין יש הסברות לקיסרי (בגלל שהיא אחורית) ??? **2. דבר נוסף , ביתי בת ה4 חלתה השבוע באבעבועות רוח, היום אני בשבוע 18-19 ואמי זוכרת שהיה לי בילדותי אבעבועות רוח..., האם אני צריכה לדאוג שלא להידבק עליי לעשות בדיקה כולשהיא? תרופות? וכו'... תודה רבה !! (בסוף יצא לי שני שאלות)..

11/05/2009 | 15:50 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי דפי 1. אם היא אחורית זה בסדר גמור ולא מצריך ניתוח. 2.הי - אם את או הורייך זוכרים בוודאות שהיה לך, הרי את מחוסנת ואין דאגה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה