הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/04/2007 | 09:58 | מאת: מאיה

אני בת 23 אני ובעלי מנסים כבר 8 חודשים להכנס להריון ולא מצליחים האם יש מקור לדאגה ? בתודה ויום טוב

17/04/2007 | 21:46 | מאת: ד"ר אריה שחר

מאיה שלום מקובל לבצע בירור פוריות לאחר שנה של נסיונות. קצת סטטיסטיקה: זוג בריא ופורה שמקיים יחסים בזמן הביוץ - הסיכוי להרות בכל חודש הינו 20%, במשך חצי שנה - 60%, ובשנה 80%. כך שרוב הסיכויים שעוד תהרי. מאחל לך שתהרי במהרה בהצלחה

17/04/2007 | 21:47 | מאת: ד"ר אריה שחר

מאיה שלום מקובל לבצע בירור פוריות לאחר שנה של נסיונות. קצת סטטיסטיקה: זוג בריא ופורה שמקיים יחסים בזמן הביוץ - הסיכוי להרות בכל חודש הינו 20%, במשך חצי שנה - 60%, ובשנה 80%. כך שרוב הסיכויים שעוד תהרי. מאחל לך שתהרי במהרה בהצלחה

17/04/2007 | 21:48 | מאת: ד"ר אריה שחר

מאיה שלום מקובל לבצע בירור פוריות לאחר שנה של נסיונות. קצת סטטיסטיקה: זוג בריא ופורה שמקיים יחסים בזמן הביוץ - הסיכוי להרות בכל חודש הינו 20%, במשך חצי שנה - 60%, ובשנה 80%. כך שרוב הסיכויים שעוד תהרי. מאחל לך שתהרי במהרה בהצלחה

17/04/2007 | 22:18 | מאת: ד"ר אריה שחר

מאיה שלום מקובל לבצע בירור פוריות לאחר שנה של נסיונות. קצת סטטיסטיקה: זוג בריא ופורה שמקיים יחסים בזמן הביוץ - הסיכוי להרות בכל חודש הינו 20%, במשך חצי שנה - 60%, ובשנה 80%. כך שרוב הסיכויים שעוד תהרי. מאחל לך שתהרי במהרה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה