בטה תאומים ובלוטת התריס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/05/2009 | 20:04 | מאת: יעל

תאריך וסת אחרון:26/3 בתאריך 3/5 TSH 8.21 T4 13.7 בטה: 1934 כעבור מס' ימים ערכתי בדיקות נוספות כדי לאמת את התוצאות תאריך:7/5 TSH 3.48 בטה: 10986 השאילות שלי: 1. האם בלוטת התריס תקינה? מה הדחיפות בנטילת תרופות? כמה זה מזיק לעובר?האם יש אלטרנטיבה טיבעית? האם יש מקור ליוד (שהבנתי שהוא מסייע) בכמוסות טבעיות? 2. האם הבטה מראה על תאומים? אשמח לקבל תשובה מהירה

09/05/2009 | 23:22 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי יעל 1. בבדיקה הראשונה סימני תת פעילות ובבדיקה שניה נראה תקין. יש להוועץ באנדוקרינולוג ייחתכן ואין צורך בטיפול. 2. בטא לא מראה על תאומים אבל זו אפשרות וצריך לבצע אולטרסאונד. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה