עצירות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/05/2009 | 18:00 | מאת: אירית

אני בשבוע 17 ויש לי עצירות נוראית, והאם סיוע בשתיית תה טיבטי מסוכנת?

09/05/2009 | 01:12 | מאת: דנה

את כנראה סובלת מעצירות בגלל הברזל שאת שותה אני הייתי ממליצהה לך לשתות ברזל של סולגאר (קופסא חומה עם פקק זהב) נקנה בסופר פארם עצה שלי מניסיון שלא תעיזי לשתות טה טיבטי זה יעשה לך שילשולים שיגרמו לך לצירים מוקדמים מה שלי קרה, תישתי הרבה מים תאכלי ירקות כמו עגבניות שיעשו לך את הקיבה רכה יותר אבל טה טיבטי אסון!!!

09/05/2009 | 23:19 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי אירית אין לי נסיון עם תה טיבטי. בדרך כלל אנחנו ממליצים על דיאטה מתאימה כלומר הימנעות מכלכלה עוצרת דוגמת אורז ובננות והקפדה על שתייה מרובה, שזיפים פרות וירקות לא מקולפים וכו'. להשתדל להמנע מהתמכרות לחומרים משלשלים. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה