מנסים להורות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/05/2009 | 09:09 | מאת: דנה

שלום, אני בת 27 בריאה ואחרי לידה אחת ילד בן שנה ותשע. הריון ראשון היתה קלה ונקלטנו על הפעם הראשונה. אנו מנסים עכשיו שוב להיכנס להריון וכבר חודשיים ללא הצלחה. בפעם הראשונה הרופאה אמרה לי שהיה לי כנראה ביוץ מוקדם-מתי זה בדיוק ביוץ מוקדם כמה ימים אחרי המחזור הרגיל? המחזור האחרון היה ב-29.4.09 כל 28 יום יש לי מחזור מסודר. אנו מקיימים יחסים כל יומיים בזמן הביוץ ולא קרה כלום. האם לנסות יותר מוקדם החודש ולקיים יותר יחסים כל יום ולא כל יומיים? אני ללא גלולות כבר חצי שנה וחומצה פולית 3 חודשים. תודה דנה

06/05/2009 | 01:41 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

שלום דנה הביוץ מתרחש שבועיים לפני היום הראשון של הוסת. לעיתים זה לוקח קצת זמן להכנס להריון ולא משנה אם מקיימים יחסים כל יום או כל יומיים. סבלנות ושלווה יקרבו אותך להריון המיוחל. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה