דלקת ריאות+הרפס+כניסה להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/05/2009 | 14:25 | מאת: מיכל

שלום ד"ר! לצערי, ביתי בת השנה הדביקה אותי בוירוס (שפעת, אבל הייתה מאד קשה)שהסתבך לדלקת ריאות ויצא לי בפעם הראשונה פצע הרפס על השפה. בעלונים של התרופות(משחת הזובירקס,המשאף, האנטיביוטיקה) רשום שאין להשתמש בזמן ההריון ואם אני מתכננת הריון (האמת שלא נשארו לי הרבה ברירות) הבעיה היא שאני כן מתכננת הריון בעוד חודש וחצי(בטוח לא לפני) האם אני יכולה?זה זמן מספיק גדול על מנת שהתרופת יתפנו לי מהגוף?(את האנטיביוטיקה אני מסיימת עוד שבוע). כמה זמן אני צריכה לחכות על מנת להכנס להריון בבטחה, כי כבר התחלתי את השימוש בתרופות? תודה!

06/05/2009 | 01:23 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי אין בעיה עם זובירקס ועם רוב האנטיביוטיקות בהריון. בוודאי שלא לפני הריון. בדקי עם הרופא שלך אילו אנטיביוטיקות מותר לקחת בהריון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה