הפלה בשבוע חמישי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/05/2009 | 13:30 | מאת: מעיין

לרופאי הפורום שלום. ביום שישי הייתה לי הפלה טבעית בשבוע חמישי להריון . היום באולטרהסאונד נצפה עוד גוש שעוד לא יצא מהרחם . אני ממשיכה לדמם דימום הדומה בעוצמתו לימי מחזור רגילים וביום שישי יצאו לי שלושה גושים. הרופא נתן לי שתי אפשרויות לבחירה או לחכות עוד שבוע ולראות אם הגוש הנוסף יצא מעצמו, או לעשות היום בערב שאיבה מהרחם. איזו מהאופציות עדיפה ? אשמח אם תוכלו להרחיב בתשובתכם. תודה מראש.

04/05/2009 | 12:25 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי מעיין שתי האופציות מקובלות והבחירה תלויה בך: האם יש לך סבלנות, את מרגישה טוב אין חום ואין חולשה והדימום לא חזק? אפשר לחכות. אם רוצה לסיים וגמרנו אפשר לעבור גרידה נוספת. כל זמן שאין סימני זיהום או אובדן דם מוגבר ניתן בהחלט להמתין ובכך להמנע מפעולה נוספת. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה