האמנם הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/05/2009 | 08:21 | מאת: חגית

בוקר טוב, לאחר איחור במחזור הסדיר, עשיתי בדיקת שתן ביתית ויצא פס מאוד מאוד מאוד חלש!, עשיתי בדיקת בטא ויצא 41, היום, שבוע לאחר האיחור, יש דימום קל. עשיתי שוב בדיקת שתן ביתית ושוב פס מאוד מאוד חלש, מה זה אומר? תודה

02/05/2009 | 07:51 | מאת: tuly82

את בהריון! מזל טוב... הדימום דורש בדיקה. אמנם זה לא נדיר שיש דימומים בשליש הראשון (לי היו עד שבוע 11) אבל זה צריך להיות במעקב של הרופא.

לא ברור לי מי זה הנותן תשובות בשמנו אנא להמנע מכך מה שברור הוא שהיית בהריון אני מציע שתגשי לבדיקה יש לי חששות לגבי תקינות ההריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה