הריון תאומים - האם עלי לפנות לרופא?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/04/2009 | 22:08 | מאת: קרן

שלום רב לאחר 2 הפלות טבעיות בהריון שבוע 6 (+5) ממצאי אולטרסאונד ראשוני: הריון תאומים כדלהלן: 1. עובר עם דופק 2. שק הריון נוסף מטופלת באוטרוגסטן 100 מתחילת ההריון אני סובלת מבחילות נוראיות 24/7 היום פתאום הפסיקו הבחילות (מקיצוני לקיצוני) שאלותיי: 1. האם להפסקה הפתאומית של הבחילות יש משמעות לעניין תקינות ההריון? 2. מה הסיכוי שהשק הריון השני שנצפה ברחם יתפתח לעובר עם דופק? אנא,אני מודרגת כ"כ ולא יודעת אם עלי לפנות לרופא מיידית או לאו (אין דימומים ו/או כאבים) לתשובתכם הדחופה אודה מאוד

יש לפנות לבדיקת אולטרסאונד יש לודא תקינות ההריון ולשלול הפסקת התפתחות העובר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה