הפלה טבעית?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/04/2009 | 11:26 | מאת: גלי

שלום ד"ר בצעתי בדיקת הריון ביתית פעמיים ויצא חיובי . היום יש לי התכווצויות בצדדים מלווים בכאבים ודימום שהחל והפך מאסיבי. יש לציין שיצא גוש קטן וממשי של דם שנראה כמו קרוש ומעוצב. האם זו הפלה טבעית ? אני לא רוצה לגשת לרופא. האם זה יתמוסס לבד? לא ציפיתי להריון הזה ולכן אני לא רוצה ליידע אף אחד במה שקרה. האם הכל יתנקה מעצמו במסגרת הפלה טבעית (וזה נראה כך). תודה ואשמח לתשובה מהירה ולהתייחסות לסעיפים ששאלתי

נראה סבר שמדובר בהפלה אבל אי אפשר לדעת בודאות ללא בדיקה ואולטרסאונד אותה תשובה גם לשאר הסעיפים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה