מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/04/2009 | 12:51 | מאת: דנה

יש לי 2 ילדים, כמה שנים לפני ההריון הראשון ועד לפני 5 חודשים המחזור שלי היה בדיוק באותם הימים. גם כשחזר המחזור אחרי הלידות. ממש כל 18- 19 לחודש עד ה- 21-22 לחודש. ב-5 חודשים האחרונים המחזור השתנה. אני מקבלת בין ה- 8 -11. האם הפעם יהיה יותר קשה להכנס להריון בפעם השלישית? מכיון שהבנתי שאם המחזור משתנה אז זה לא יוצא בדיוק 7 ימים לאחר המחזור הביוץ כי יש תזוזה. בהריונות הקודמים שלי נכנסתי להריון לפי הספירה של הימים. תודה רבה.

לימים בחודש בהם מופיע הדימום איןמשמעות כל עוד זה סדיר מאחר ונראה שהווסת שלך סדיר אז לא נראה שיש מקום לדאגה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה