ויטמין A בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/04/2009 | 22:35 | מאת: חן

שלום. אני בהריון ומנסה לאכול בריא ומאוזן. קראתי את ההגבלה על צריכת ויטמין A. לצד ההגבלה גם ממליצים על צריכה של סידן וירקות. במוצרי חלב ובירקות שמאד מומלצים בהריון יש ויטמין A. אז איך זה מסתדר? האם ההגבלה על הוטמין היא לא ממוצרי מזון אלא רק מתוספי תזונה? תודה חן אגב, מהי הכמות המקסימלית שמותר לצרוך ויטמין A בהריון?

רצוי לא להוסיף תכשירים רבים רצוי לאכול תזונה עשירה ומאוזנת וניתן להשלים על ידי מולטיויטמין המיועד להריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה