היסטרוסקופיה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/04/2009 | 13:06 | מאת: ליה

שלום רב! אתמול( חודשיים וחצי לאחר לידה) עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית + גרידה , בעקבות ממצא שהתגלה ברחם. במכתב שחרור כתוב כי הוסר ממצא נמקי בקיר האחורי של הרחם שהוסר בעזרת מגרדה.קיבלתי המלצה למנוחה 3 ימים וביקורת רופא בעוד כמה שבועות. השאלה שלי מה זה אומר הממצא הזה? מדוע לא הומלץ על טיפול אנטיביוטי או הורמונלי - האם זה לא מה שמקובל בדרך כלל? מתי עדיף להגיע לביקורת רופא ? ועוד , אתמול היה דימום יחסית חזק והיום אין בכלל - האם זה נורמלי? האם חייב להיות דימום במשך כמה ימים? מה שכן - יש לי קצת כאבי בטן - לסירוגין מקדימה ומאחורה. חשוב לי גם לדעת - מה הכוונה למנוחה , האם אני יכולה לטפל בתינוק ,וכל מה שמשתמע מכך ( לטייל איתו וכו') או שאניממש חייבת לשכב במיטה? אודה מאוד על תשובתכם.

את כל השאלות האלה את חייבת לשאול את רופא המבצע אם יש כאבים את צריכה לפנות לבדיקה לגבי הטיפול בתינוק אין מניעה אם את מרגישה טוב נראה לי שכדאי לפנות לביקורת לפני מספר שבועות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה