הריון לא מתפתח או הריון צעיר?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/04/2009 | 19:40 | מאת: שגית

שלום שמי שגית, אני נמצאת היום בשבוע עשירי להריון. ביום חמישי שעבר עשיתי בדיקת us אצל הרופא שלי ולא נצפה דופק. הוא הפנה אותי לבדיקה נוספת ליום חמישי הקרוב. 1. האם יש סיכוי שההריון צעיר יותר ולכן לא נצפה דופק? 2. האם קיימים מקרים שהדופק מופיע בשלב מאוחר יחסית? או שעליי להשלים עם העובדה שמדובר בהריון לא תקין? תודה

לא ברור לי איך את יודעת שאת בשבוע עשירי לא ים מצב של הריון בשבוע עשירי ללא דופק עוברי בהריון תקין יתכן והחישוב שגוי וההריון צעיר יותר וז כן יתכן שעדיין יש סיכוי יש לעשות בדיקת ביטא בהפרש של יומים וזה יתן תשובה מוחלטת

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה