משקל העובר בשבוע ה 18

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/04/2009 | 23:19 | מאת: רמי

אישתי נמצאת בהריון בשבוע 18 אתמול הינו אצל רופא נשים בכדי לעשות אולטראסאוד ולבדוק את הגדלים של העובר ( עשינו שקיפות עורפית בשבוע 12 והכול היה תקין ) המשקל של העובר נכון לשבוע 18 הוא 270 גרם האם זה מדאיג ? הרופא גם אמר כי העובר ישב בתנוחה שאי אפשר לזהות את המין שלו וניסה כמה פעמים לדקור את בטין אשתי באצבעותיו בכדי שישנה את תנוחתו ובסוף אמר נדמה לי כי יש לך בת כי לא הצלחתי למצוא את הבולבול שלו , האם הדבר הזה הוא םופי ונכון?

19/04/2009 | 11:17 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לרמי שלום. אני מבין שאתה אולי מודאג לגבי מין העובר,אך לא קיבלת תשובה סופית כך שאין לדעת. אני מבין שלא בוצעה סקירת מערכות מוקדמת ששם אולי היו כן רואים.אגב מדוע מדידת גדלי העובר בשבוע 18? בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה