הכנת הגוף להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/04/2009 | 18:32 | מאת: טלטל

אני ובן זוגי רוצים להיכנס להריון. אני נוטלת חומצה פולית וערכנו בדיקות גנטיות. לפני כחודשיים המחזור שלי החל להיות לא סדיר. שבחודש האחרון הוא הקדים והיה כ11 ימים שבדרך כלל הינו עד שבוע. הלכתי לגניקולוג שלי והוא אמר שעדיין לא לדאוג... אך להיות קשובה ולראות מה קורה החודש. שאלתי היא איך אדע מה יום הביוץ שלי. המחזור האחרון שלי היה ב20/3? והאם ייתכן כי החודש לא אקבל מחזור בגלל הפעם האחרונה שהמחזור נמשך הרבה ימים? תודה רבה ושבוע טוב לכולם

19/04/2009 | 11:11 | מאת: 11

לטלטל שלום. לא ציינת אורך המחזור. בעקרון המחזור מגיע 14 יום לאחר התרחש הביוץ.כלומר במחזורים בני 28 יום הביוץ הוא לאחר 14 יום מכל כיון.אני מקוה שהחודש לא תקבלי מחזור כי תיהי בהריון. אחרת "אין פטור "מהמחזור. בהצלחה.

23/04/2009 | 18:02 | מאת: טלטל

בהמשך לתגובה.... המחזור שלי אורך כ5-6 ימים בדרך כלל. המחזור האחרון שלי היה ב20/3 ונמשך כ11 ימים. אגב... עדיין לא קיבלתי מחזור.... מחזיקה אצבעות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה