האם וכמה זמן לחכות להפלה טבעית, ואיך אדע שזה זה?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/04/2009 | 15:07 | מאת: מיכל

בת 34, שבוע 9,עובר ללא דופק תואם גודל 6+1 שבועות, אתמול בערב החל דימום לא חזק אך מתמשך, הבוקר עשיתי אולטראסאונד והעובר נמצא ללא דופק. קיבלתי הפניה לחדר מיון, האם כדאי לחכות קצת להפלה טיבעית וכמה זמן? הבנתי שיש כדורים שיכולים לעזור בכך - האם מקבלים אותם במיון או קופ"ח?

13/04/2009 | 19:40 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למיכל שלום. הבעיה בהמתנה שיכולים לקרות שני דברים.האחד זיהום תוך רחמי והשני איבוד דם.לכן המלצתי לא לחכות.הכדורים ניתנים בדרך כלל בבית החולים.נקראים ציטוטק.ניתנים עלפי מצבים מסוימים. שיעבור בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה