זקוקה לעזרתכן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/04/2009 | 12:35 | מאת: נעמי

שלום בנות, שמי נעמי, בהריון, שבוע 25, יתומה מאם זקוקה לעזרתכן באיתור נשים בהריון אשר התייתמו מאמן בילדותן או בתקופת נעוריהן לצורך מילוי שאלון אנונימי – סודיות מובטחת. השאלונים אינם מתפרסמים. השאלונים נועדו לעבודת מחקר לתואר שני השאלונים מודדים משתני אישיות, הם אינם פולשניים ואינם מאלצים את המשיבות להתמודד עם חווית האובדן מילוי השאלון עורך כרבע שעה וניתן להשיב עליו ולשלוח במייל אל: [email protected] או לפנות אלי 052-3563051 המון תודה וחג שמח נעמי

הפורום אינו פלטפורמה לגיוס נשים למחקרים. הפורום מיועד לענות על שאלות הנשים בהריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה