התפתחות עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/04/2009 | 10:32 | מאת: inbali

שלום, היום עשיתי אולטרסאונד והיה דופק +תנועות. העניין הוא שלפי החישוב שלי אני אמורה להיות בשבוע 10+5, והרופא מדד 10+2. בכל מקרה- אורכו של העובר הוא 3.5 ס"מ. הרופא טוען שזה בסדר גמור. ואני לא סגורה על כך.. האם תקין? מדוע ישנה סטיה? האם יתכן שהעובר אינו מתפתח למרות הימצאות הדופק? יש לי שקיפות ביום ראשון הקרוב. כבר לא יודעת אם אהיה בשבוע המתאים לבדיקה. תודה

הבדל של 3 ימים בין האולטרסאונד לגיל ההריון הינו תקין לחלוטין הדבר אינו מצביע על אי התפתחות העובר ההבדל נעוץ בדיוק בדיקת האולטרסאונד ובמועד הביוץ המדויק

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה