ויטמין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/04/2009 | 00:11 | מאת: מודאגת

ד"ר שלום. ראשית תודה על תשובתך. שאלת אותי מדוע נעשתה לי בדיקת ויטמין d . כחלק מבדיקות כלליות שנכנסתי להריון. להזכירך ויטמין די עומד על תוצאה של 5 !! נראה לי ממש נמוך . שבוע 9 כרגע, נוטלת אלטרוקסין יש קשר? האם יש סכנה לעובר? שבוע טוב ותודה

12/04/2009 | 11:02 | מאת: ד"ר אילון לחמן

מודאגת שלום וחג שמח. עדין אני עומד בדעה שויטמין D אינו שייך לכל בדיקה שגרתית להריון לפחות שאני מכיר.אין קשר לאלטרוקסין.עצתי כמובן להתקשר לרופאך ולברר עמו סיבת ביצוע הבדיקה והטיפול בה.איני רואה סכנה דחופה להריון כרגע. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה