כאבים אחרי ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/04/2009 | 23:51 | מאת: טל

שלום רב. לפני כ4 חודשים עברתי ניתוח קיסרי דחוף עור:בחתך רוחבי תחתון ע.ש פיננשטיל,חתך רחם:לרוחב בסגמנט התחתון. דוח ניתוח קיסרי:מהלך ניתוח תקין לאחר סגירת הבטן רושם רחם לא מכווץ ודימום מוגבר קיבלה מטרגין והדימום נרגע מהלך לאחר מכן תקין. מ.ל 3.940. אני נוטלת כדורי "סרזט". לאחר הלידה סבלתי מכאבים שפסקו אחרי חודש ימים. אתמול שוב חזרו הכאבים באיזור הניתוח בעיקר שאני מתכופפת ויושבת. האם כאבים נורמאלים על פי אופי הניתוח? היה לי הפרשות חומות שהתחלתי את הגלולות ועכשיו עם הכאבים הדימומים הפכו לשחורים ומעט מרובים יותר.

12/04/2009 | 10:59 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לטל שלום. עפ הפרטים שאת מצטטת הניתוח היה שגרתי ,רגיל כמקובל.הכאבים שאת מתארת כנראה אינם קשורים לניתוח .זאת עקב הדמם שהופיע. ממליץ שתבדקי אצל רופאך. חג שמח.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה