חישוב הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/04/2007 | 22:11 | מאת: מורן

אני בשבוע 6 לפני שבוע עשיתי אולטרסאונד ניצפה לי שק הריון תואם לשבוע 5 ויש בתוכו שק חלמון אתמול עשיתי בדיקת דם הריון והבטא שלי הוא 24447.7 אני לאחר הפלה לפני 4 חודשים האים הבטא שלי נראה תקין ? מצפה לתשובה דחופה בתודה מראש

16/04/2007 | 23:08 | מאת: ד"ר אריה שחר

מורן שלום רמות הבטא HCG שבבדיקתך יכולות להיות תקינות היות וקיים טווח רחב של רמות ההורמון בהתיחס לגיל ההריון. כדי להדגים הריון תקין יש צורך בבדיקות עוקבות ולראות עליה תקינה ברמות ההורמון. ממליץ על ביצוע בדיקת US שבעזרתו ניתן להדגים גדילה תקינה של העובר שבשלב זה של ההריון כבר צריכים לראות דופק. בהצלחה בהמשך ההריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה