תרבית בעייתית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/04/2009 | 07:59 | מאת: שלי

שלום, אני נמצאת בשבוע 24. ביצעתי בדיקת שתן + תרבית. בדיקת השתן יצאה תקינה, אך בתרבית יצא: צמיחה פלורה מעורבת הכוללת Strep. group B מה עלי לעשות ? האם זה מזיק לעובר ? הרופא שלי בחופש, ואני דואגת. (יש לציין כי בתרביות קודמות שעשיתי בהריון הכל היה תקין)

10/04/2009 | 20:16 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לשלי שלום. אכן את צריכה לקבל טיפול וניתןלקבלו גם מרופא המשפחה. בנוסף יש לקבל טיפול אנטיביוטי בזמן הלידה כדי למנוע הדבקות העובר.לכן חשוב שהממצא יהיה מצוין בנירותיך וידע הצוות המקבלך ללידה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה