שאלה לגבי הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/04/2009 | 15:18 | מאת: דחוף בבקשה

חברה שלי לוקחת גלולות כבר 4 שנים,ביום שני האחרון קיימנו יחסי מין לא מוגנים לפני שהיא הספיקה לקחת את הגלולה הראשונה של החודש הזה (כמובן אחרי שכל השבוע של המחזור היא לא לקחה את הגלולות)..האם היא יכולה להכנס להריון? או שהגוף עוד לא התנקה מהגלולות שקדמו לפני המחזור

09/04/2009 | 16:28 | מאת: tuly82

הגלולות אמורות להגן גם בשבוע הפסקה של המחזור. סבירות נמוכה מאוד שתיכנס להריון.

10/04/2009 | 19:27 | מאת: ד"ר אילון לחמן

שלום. אני מבין שהגלולה היתה צריכה להילקח אבל לא נלקחה.מכיון שזו הגלולה הראשונה,הסיכון להריון אמנם קיים,אבל שואף לאפס.לא לדאוג מדי. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה