בבקשה תשובה מהירה.....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/04/2009 | 20:03 | מאת: מתוסכלת מאוד.....

אני בת 30 וכבר שישה חודשים מנסה להיכנס להריון.... אני משתדלת לעשות את כל מה שנידרש אבל אני כבר מתחילה לחשוב שאולי יש לי בעייה ומפחדת לגשת לרופא ולגלות שאכן יש.... יש לי כמה שאלות: בחודש שעבר היו לי שני מחזורים: המחזור השני היה בן שלושה ימים והדימום מזערי ביותר, על מה זה מצביע?

10/04/2009 | 20:22 | מאת: ד"ר אילון לחמן

שלום. קודם כל לידיעתך,זמן הממוצע הארצי לכניסה להריון הינו שנה. לפני כן לא ממש מתחילים לברר.אם הדימום הוסתי האחרון היה מאד שונה מקודמו,אולי את בהריון??. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה