בדיקות בהריון טרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/04/2009 | 18:24 | מאת: הדס

שלום רב. אני שוהה כעת בקנדה ואחזור ארצה רק בעוד חודש ושבוע. בבדיקת הריון שביצעתי יצאה תוצאה חיובית. אין לי מושג מה תאריך הווסת האחרונה שלי אבל בדיקת הריון שעשיתי לפני שבועיים שללה הריון, כך שניתן להסיק שההריון טרי מאד. אני רוצה לדעת איזה בדיקות אני חיבת חיבת חיבת לעשות כאן עוד לפני החזרה לארץ. אין לי אפשרות להקדים את הטיסה ארצה. הביטוח שלי יכסה רק חלק מהבדיקות. גם בגלל זה וגם כי אין כמו הבית אני מעדיפה לעשות כאן כמה שפחות בדיקות ולהשאיר כמה שיותר בדיקות לישראל. האם ניתן להמליץ לי על בדיקות חובה שלא סובלות דיחוי לשלב מוקדם של הריון? תודה רבה הדס.

07/04/2009 | 12:56 | מאת: ד"ר אילון לחמן

להדס שלום. הבדיקות הראשוניות הינן הבדיקות הגנטיות שהן יקרות.ניתן להמתין שתגיעי לארץ אלא אם כן קימת בעיה רפואית ידועה. ממליץ גם שתקחי ויטמינים להריון. תבואי מהר ובהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה