אינסולין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/04/2009 | 20:54 | מאת: אסתר

לד"ר שלום וברכה. אני נוטלת מטפורמין בשל אינסולין גבוהה ,בערך 45 . שאני נוטלת את התרופה האינסולין מאוזן. כרגע אני בתחילת ההריון ולא יודעת האם להמשיך? האם יכול לפגוע בעובר??? ואם אני מפסיקה ייתכן והאינסולין ייעלה שוב?? יש לציין שאני בעלת שחלות פולציסטיות ונוטלת את המטפורמין רק בשביל האינסולין( למרות שגם עוזר למחזורים סדירים). תודה מקרב לב

07/04/2009 | 12:42 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לאסתר שלום. המקור המוסמך לענות לגבי השפעת תרופות על העובר,הם אנשי היחידה למניעת מומים של משרד הבריאות,בטל 02-6243669.האמת שחבל שלא התיעצת טרם הכניסה להריון. בכל מקרה בהצלחה גדולה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה