באיזה שבוע אני?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/04/2009 | 02:53 | מאת: גילה

שלום. יש לי שאלה. אני בת 28. אין לי מחזור סדיר. בחודש האחרון היה לי פרטנר אחד שאיתו קימתי יחסי מין רק פעם אחת. אני יודעת את תאריך קיום היחסי מין אך לא את תאריך הווסת האחרונה. שלשום גיליתי שאני בהריון. כנראה שאשמור אותו. מאז אני קוראת הרבה על הריון ויש לי שאלה: אני מנסה לחשב באיזה שבוע אני. כמו שאמרתי אני לא יודעת את תאריך הווסת האחרון ובכל מחשבוני ההריון ברשת מבקשים לדעת אותו כדי לקבוע באיזה שבוע אני. אני יודעת ספציפית את תאריך ההתעברות. הוא התאריך האופציונלי היחיד. האם ניתן לקבוע עם המידע הזה באיזה שבוע אני? לא מצאתי ברשת מחשבון שיכול לעזור לי עם זה. בעקרון קיימתי יחסי מין ב26.03.09. תודה. גילה.

06/04/2009 | 20:11 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לגילה שלום. האמת שלא ברור לי אם קימת יחסים ב26/03/09,כיצד הוכח ההריון.על כל פנים גיל ההריון יוכל להיקבע על פי בדיקות העלקול שתבצעי,או באופן גס משבועיים לפני ההתעברות. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה