בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/04/2009 | 17:05 | מאת: שירה

שלום. אני בת 34.4 אם לשתי בנות. בשני ההריונות לא ביצעתי מי שפיר כי כל הבדיקות הראו שהכל תקין. וגם מבחינת הגיל. היום אני בהריון עם תאומים ולמרות שהשקיפות והסקירה היו מצויינים, אני שוקלת לבצע מי שפיר. בדיקת חלבון עוברי לא מדוייקת ואני ממש בהתלבטות. אני פוחדת מההשלכות של הבדיקה הזו. אשמח להמלצה. תודה

06/04/2009 | 20:00 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לשירה שלום. ההשלכות של בדיקת מיהשפיר הם הפלה בסדר גודל של בין 1:200 ל1:300.לגבי מצבך הדעות הן בודאי חלוקות. חלק מהרופאים בודאי יגיד שאין סיבה לבצע. חלק אחר כן ימליץ. ההחלטה הסופית שלך.אם תחליטי כן,אשמח לעזור. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה