תודה! ובהמשך לשאלתי"חומר נגד הדבקות"

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/04/2009 | 12:27 | מאת: אנה

האם בבית חולים מספקים את החומר באופן גורף לכל יולד בקיסרי חוזר או שאני צריכה לקנות את החומר הזה לבד ו/או אני תריכה לבקש אותו מראש ועוד שאלה בבקשה - 1.האם יש הוחכות בקשר ליעילות של החומר הזה? 2.אם יודעים על ניתוח מסובך (קיסרי חוזר, שיליה קידמית, גיל יולדת מתקדם) האם צוות המנתחים יהיה מורכב מרופאים בכירים או שזה לא כך כלומר מי שיהיה במשמרת הוא זה הנתוח. שוב תודה מכל הלב!

06/04/2009 | 19:57 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לאנה שלום. אכן החומר מצוי בחדר ניתוח אין צורך לקנות. בכל ניתוח קיסרי משתתף רופא בכיר מהמחלקה. בהצלחה גדולה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה