כמה שאלות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/04/2009 | 20:27 | מאת: אלכסנדרה

אני בשבוע 29+5 יש לי כמה שאלות.1)לאחרונה (בערך שבועיים)אני הבחנתי הפרשות לבנות ושקופות מהחזה.ולפעמים אני מרגישה ממש רטיבות על הבגד והחזה. האם זה תקין? 2)יש לי בבית מדד לחץ דם ואני מידי פעם מודדת.הלחץ הוא כאמור תקין 108\70,אבל אני רואה שהדופק שלי הוא די גבוה.אתמול היה 95 והיום היה 106. האם הדופק הוא בסדר ומותר בשבועות ההריון שלי. תודה.

03/04/2009 | 23:58 | מאת: ד"ר אריה שחר

מתואר הפרשת חלב בהריון - תקין לגבי הדופק - לגשת לרופא ולבדוק את הסיבה לדופק מואץ

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה