חלבון עוברי - האם לבצע בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/04/2009 | 00:29 | מאת: אילנית

שלום דר' תודה על תשובתך לשאלתי מיום 30.3.09.אני מבינה שהעלתי את הסיכון שאלתי היא האם כדאי לבצע בדיקת מי שפיר? (באופן פרטי) אני מאד פוחדת מהפלה שיכולה להיגרם עקב הדיקור. אודה לך אם תוכל להשיב לי, כי אני בהתלבטות וההחלטה צריכה להעשות במהירות כי אני בשבוע 19. תודה מראש אילנית

02/04/2009 | 12:54 | מאת: עברתי מי שפיר

בגלל גיל (מעל 35) וגם בדיקה לא כל כך תקינה אני אישית חושבת שאין יותר גרוע מי לחיות באי בהירות, מה גם שאם את הולכת לבצע בדיקה באופן פרטי אז הסיכון להפלה הם קטנים בהרבה מהסטיסטיקה!!!לכל רופא מומחה לדיקור מי שפיר יש את הסטיסיקה שלו והיא הרבה יותר נמוחה מ1:200 המלצה שלי היא כם לבצע את הבדיקה , ולבחור רופא כמה שיותר מאומן וכמה שיותר קרוב לבית בישביל שתוכלי מיד להיכנס למיטה, וגם תשתדלי לקבוע לשעה שאת יודעת שאים פקקי תנוע באיזור שלך (מאותה סיבה). בהצלחה מכל הלב !!!

03/04/2009 | 22:42 | מאת: ד"ר אריה שחר

ההחלטה באם לבצע מי שפיר היא רק שלך - להחליט כמה את חרדה מהפלה לעומת ילוד עם תסמונת אני לא מסכים עם זו שענתה לך שצריך להיכנס מיד למיטה - רק לא להתאמץ בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה