שאלה דחופה- נא תגובתכם המהירה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/04/2007 | 18:57 | מאת: טל

שלום, בשבוע של הביוץ ושבו נקלט ההריון (לפני כחודש) ערכנו בביתנו ריסוס. בעת הריסוס לא הייתי נוכחת בבית וחזרתי אליו לאחר כשבע שעות (כאשר המדביר דיבר על 5 שעות). הבית אוורר היטב אך לנתי בו באותו לילה. מאז שגיליתי שאני בהריון אני מאוד מאוד מוטרדת מהשפעה כלשהיא של הריסוס על העובר. האם תיתכן כזו?

16/04/2007 | 20:38 | מאת: ד"ר אריה שחר

טל שלום לפי התאור הריסוס בוצע בעת הביוץ עוד טרם היוצרות קשר בין ההריון המתהוה והרחם, כלומר ההשרשה של ההריון ברחם מתרחש רק 4-7 יום לאחר מכן. על מנת למנוע כל ספק, המרכז בו ניתן לקבל תשובה ודאית ומעודכנת הוא המרכז למידע ורעלים טל.02-6243663/9 . רצוי קודם לברר באיזה חומרים ובאילו ריכוזים בוצע הריסוס למען קבלת תשובה מדויקת.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה