גרידה שלישית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/03/2009 | 23:06 | מאת: מאיה

לצערי ציטוטק לא עבד מספיק טוב, ובעוד יומיים יש לי גרידה בפעם השלישית בחיי (וילדה אחת, שנולדה אחרי 2 גרידות). ברצוני לשאול- עד כמה זה גרוע ומסוכן לרחם לעבור 3 גרידות (ואולי יותר)? האם יש משמעות לכך שבין הגרידה ה-2 ל-3 היה הריון תקין מבחינת הנזק לדפנות הרחם? לאחר הגרידה ה-2 עשו לי צילום רחם וע"ס התוצאות עשו היסטרוסקופיה להוצאת שאריות של רקמת הריון. האם חשוב לעשות לאחר הגרידה ה-3 צילום רחם שוב כדי לוודא שאין הידבקויות או כל בעייה אחרת? כמה זמן לאחר הגרידה ה-3 כדאי לחכות עד להריון הבא?

30/03/2009 | 13:20 | מאת: ד"ר אריה שחר

גרידה הינה פעולה ניתוחית עם סיכונים , לאחר גרידה לא צריך לבצע צילום רחם מומלץ לחכות 3 חודשים עד להריון הבא

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה