יחסי מין ועיסויים בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/03/2009 | 11:48 | מאת: קרן

שלום, שאלתי הראשונה - אני קוראת באינטרנט, שאין מניעה לקיים יחסי מין בהריון. לעומת זאת, למספר חברות שלי הומלץ ע"י רופאיהן להשתדל להימנע/להיזהר בשליש הראשון להריון. שאלתי השנייה - האם כל סוגי העיסוי לא מומלצים בהריון? מה לגבי עיסוי רגליים ע"י מכשיר אלקטרוני המיועד לכך? שאלה אחרונה - עד איזה שבוע נחשבת התקופה הקריטית המועדת להפלות? תודה מראש, קרן.

30/03/2009 | 11:52 | מאת: ד"ר אריה שחר

כל עוד הריון תקין אין מניעה מקיום יחסי מין לגבי עיסויים - ישנם חומרים האסורים בהריון, לא מכיר את המכשיר האלקטרוני שאת מתארת. אין תקופה קריטית - הפלות כשמתרחשות - מופיעות בכל שלב - אולם רוב ההריונות תקינים. ככל שההריון מתקדם יותר הסיכון יורד

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה