זקוקה לעזרה דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/03/2009 | 18:35 | מאת: ליאת

שלום רב! אני נמצאת כ 6 שבועות לאחר לידה. לפני כמה שבועות הרופא הבחין באולטראסאונד בממצא בחלל הרחם, רשם לי מטרגין למשך 5 ימים, כדור פעמיים ביום. הטיפול במטרגין עד כה לא הביא לדימום משמעותי, רק כמה הפרשות דמיות. כעת( 6 שבועות לאחר לידה) , נשלחתי שוב לאולטראסאונד ושם חלל מורחב ע"י חומר היפואקוגני אחיד ואינו גורם להגברה אקוסטית, ללא זרימה . חומר זר שמרחיב את החלל ל 7 מ"מ,כתוב שיכול להתאים לרקמה נרקוטית בדופן אחורי של הרחם ברירית, מתאים לשינוי המתרחש אחרי מס' שבועות בנוכחות פוליפ פלצנטרי. הרופא בביה"ח מומחה לאולטראסאונד אמר שאינו רואה דחיפות בשום התערבות רפואית וניתן להמתין עם גרידה כי הסיכוי להידבקות הינו נמוך, אותו הדבר אמר מומחה לאולטראסאונד מהדסה עין כרם ויחד עם זאת הרופא המטפל שלי חד משמעית אמר שיש צורך בהיסטרוסקופיה בדחיפות! הדבר הביא אותי לחרדה ובילבול ואיני יודעת מה לעשות . מאתמול אני מרגישה גם כאבים בסגנון של כאבי מחזור, ללא דימום בינתיים - הדבר שלא היה קודם מה זה אומר? האם זה מראה שבאמת יש פוליפ? יכול להיות שזה סתם כאבי וסת שאמור להגיע לאחר מטרגין - למרות שקיבלתי אותו לפני 3 שבועות ולא היה אז כלום? האם עם כאבים כאלה אני יכולה לחכות עד יום א' לפגישה עם רופא או שעליי לפנות לבדיקב בביה"ח?

30/03/2009 | 12:36 | מאת: ד"ר אריה שחר

מצטער על התשובה המאוחרת - אני מניח שכבר טיפלת בבעיה - להחלטה איך לטפל - יש צורך לראות את הממצאים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה