ירידת פרוגרסטרון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/03/2009 | 21:31 | מאת: רויטל

שלום רב. אני בשבוע 7 . בתחילת הריון פרוגרסטרון מעל 90 בהדרגה כול פעם הפרוגרסטרון יורד. כרגע עומד על 60 . אני מאוד מודאגת מה הערכים התקינים? יש לציין שאני מקבלת אנדומטרין. האם יכול לפגוע בהריון רמת הפרוגרסטרון? ומתי השילייה מתחילה לייצר הורמון זה? תודה

27/03/2009 | 13:28 | מאת: ד"ר אריה שחר

בשבוע 7 כבר צריך לראות עובר ב US - מומלץ לבצע בדיקת US

27/03/2009 | 12:40 | מאת: רויטל

ד"ר שלום. כבר נצפה דופק. אבל אני עדיין מודאגת מהערכים של ירידת הפרוגרסטרון (שיורד כל פעם). אם נצפה דופק אין מה לחשוש? תודה. ומתי נוצרת השילייה ומתחילה לתמוך?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה