פיענוח בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/03/2009 | 16:52 | מאת: עדי

שלום. עשיתי לפניי כיומיים בדיקת שתן נוספת לאחר שחודש קודם היתה לי דלקת בשתן והתלוננתי שנית בתחושת הצריבה... אלה הן התוצאות ורציתי לדעת מה אומרת בקצרה כל אחת מהקטגוריות והאם זה תקין \ לא תקין תודה! SG - 1.020 PH- 5 NORMLEU- 500 LEU\UL 3 + NIT - POS PRO- NEG GLU- NORMA KET- NEG UBG- NORMA BIL- 1 MG\DL 1+ ERY- 250 ERY\UL 4+ תודה שוב...

27/03/2009 | 12:24 | מאת: ד"ר אריה שחר

כנראה ויש זיהום חוזר מומלץ תרבית ולהתחיל מידית אנטיביוטיקה - לפנות לרופא

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה